365 Dagen Succesvol

image post

365 Dagen Succesvol

Het boek 365 Dagen Succesvol is een echte aanrader!

Als Educator en coach van de stylistes in spé aan de Style School ByDanie ben ik superblij dat ik kan werken met dit boek!

Ruim een jaar geleden kwam ik David & Arjan tegen op het super relatieweekend in de Heineken Music Hal. (ik= samen met 2400 andere ikken). Het superrelatie weekend is een onderdeel van het jaarprogramma wat zij aanbieden aan mensen die succesvol in het leven willen staan. Het is hun missie om Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken.

Ik heb zelf super veel aan die 2 dagen en aan hun online seminars en boeken gehad! Zij hebben een fantastisch programma ontwikkelt dat echt werkt. Persoonlijke Eye opener: Word in je leven een deelnemer ipv een toeschouwer.

De praktische opdrachten die in het boek staan helpen je om jezelf, je droom, je realiteit, je denken onder de loop te nemen. Een enorm goed boek voor iedereen die wil ontwikkelen en wil investeren in een succesvolle Toekomst. Dus … zo dacht ik…ook voor ‘mijn’ studenten die vanuit een passie aan een opleiding beginnen en hun weg eigen moeten gaan vinden!

#TROTS 365DAGENSUCCESVOL

Foto Credits voor Style School ByDanie!